Acasă SOCIAL Aleargă pentru o cauză nobilă. Cros caritabil, sâmbătă, în Parcul Etnografic „Romulus...

Aleargă pentru o cauză nobilă. Cros caritabil, sâmbătă, în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”

0

Parcul Etnografic „Romulus Vuia” va găzdui sâmbătă, 18 martie, tradiționalul eveniment de alergare „The Beard Run – Spring challenge 2023”, competiție organizată de către Asociația Beard Brothers, alături de alți parteneri implicați în acest demers.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 10:00 – 14:00 și este dedicată participanților de toate vârstele, alergători amatori. Acestora li se va percepe o taxă de înscriere în întrecere iar la final câștigătorii vor fi recompensați cu premii pentru rezultatele obținute.

Banii vor fi donați unei școli de meserii

Crosul „The Beard Run – Spring challenge 2023” este un eveniment caritabil, în urma căruia vor fi colectate fonduri pentru campania cu numărul 13 – Beard Brothers School – campanie al cărei scop este acela de strângere a sumei de 300.000 de euro, bani ce vor fi direcționați înspre edificarea unei școli de meserii.

Această inițiativă susținută de Consiliul Județean Cluj se înscrie într-un cadru mult mai larg de evenimente găzduite de Parcul Etnografic „Romulus Vuia”, scopul principal fiind acela de creștere a vizibilității acestui obiectiv de interes turistic, dar și de a oferi clujenilor, și nu numai, o alternativă de petrecere a timpului liber în natură.

Astfel, această locație a găzduit ediții anterioare ale Festivalului Jazz in the Park, competiția Spartan Race, evenimente dedicate artei, cu susținerea artiștilor și producătorilor locali, precum AiA la Sat, Vino la Hoia, Noaptea Privighetorilor, În artă lume, Festivalul Curtea Armenească, Festivalul de Muzică și Dans Maghiar, Târgul Satului, dar și multe alte manifestări care reunesc, an de an, mii și mii de vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.