, ,

ALERTĂ alimentară în supermarketurile Carrefour din Cluj. Un produs din pește periculos a fost retras de la vânzare

Posted by

O nouă alertă alimentară vizează supermarketurile Carrefour din Cluj, iar produsele care au achiziționat două tipuri de somon afumat sunt atenționate să nu le consume și să le aducă înapoi la magazin, deoarece acestea au fost retrase de la vânzare și sunt periculoase.

ANSVSA a anunțat că din magazinele Carrefour, inclusiv din cele din Cluj, au fost retrase de la vânzare două tipuri de somon afumat, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Este vorba despre produsele cu datele de identificare de mai jos:

Lista magazinelor în care a fost comercializat produsul, AICI.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *