Acasă EVENIMENTE ALERTĂ ALIMENTARĂ. Încă un produs periculos a fost retras de la vânzare....

ALERTĂ ALIMENTARĂ. Încă un produs periculos a fost retras de la vânzare. Conține o substanță toxică

0

Un produs periculos a fost retras de la vânzare din cauza faptului că are în componență o substanță toxică, iar persoanele care l-au achiziționat sunt atenționate să nu îl consume, ci să îl aducă înapoi în locul din care l-au achiziționat.

Un anumit tip de chipsuri este retras de pe rafturile magazinelor, fiindcă depăşeşte valorile admise de acrilamidă, o substanţă dăunătoare, arată Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Furnizorul DENNRRE a iniţiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produselor Eco chipsuri de legume lot (dată de expirare) 15 aprilie 2023 şi 22 aprilie 2023, ca urmare a depăşirii valorilor admise ale acrilamidei”, este anunţul postat pe site-ul ANSVSA.

Cei care au cumpărat aceste chipsuri sunt sfătuiţi să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze în magazin, în perioada 2 – 23 martie, urmând să primească contravaloarea lor

Acrilamida este o substanță posibil cancerigenă, care se găsește mai ales în preparatele prăjite, cum ar fi cartofii sau anumite produse de patiserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.