,

Alianța Dreapta Unită a pus tunurile pe Emil Boc și Alin Tișe la Cluj-Napoca

Posted by

Alianța Dreapta Unită a pus tunurile pe Emil Boc și Alin Tișe. Alianța formată din formațiunile politice Uniunea Salvați România, Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară, considerată principala forță de opoziție la coaliția PSD-PNL, și-a lansat la Cluj-Napoca, la Cinema-Teatru „Florin Piersic”, 4 aprilie, candidații pentru alegerile locale și europarlamentare din luna iunie.

Alianța Dreapta Unită a pus tunurile
Alianța Dreapta Unită a pus tunurile

Reprezentanta Alianței Dreapta Unită (ADU) a Clujului la alegerile europarlamentare va fi consilierul local Adriana Cristian, considerată una dintre cele mai importante voci ale opoziției din Consiliul Local Cluj-Napoca.

Cristian și-a prezentat în fața colegilor din alianță proiectele și inițiativele pe care alături de colegii consilieri locali USR le-au avut în Consiliul Local.

„Eu sunt acasă aici și mă simt ca acasă. Am intrat în politică acum 7 ani pentru că îmi doresc foarte mult să cresc frumos alături de oamenii dragi, acasă. Îmi doresc să-mi duc copiii la școală, ne dorim să trăim într-un Cluj în care ne putem duce copiii să învețe să fie oameni în școli curate și moderne. Îmi doresc foarte mult să mergem la spital cu încrederea că mergem acolo să ne tratăm, nu că mergem acolo să ne întoarcem cu mai multe probleme. Îmi doresc să trăim într-un oraș verde unde societatea este ascultată și implicată în decizii. Acesta este motivul pentru care am intrat în politică.

Putem să trăim în pace împreună, să trăim într-o Europă care își învață tinerii să fie independenți și viitori antreprenori de mâini și într-o Europă care are grijă și de cei mai puțini norocoși. Viitorul poate să sune bine dacă facem alegerile corecte”, a declarat consilierul local Adriana Cristian.

„Clujul are probleme cronice. Dar are nevoie de un lider care le rezolvă și nu stă lipit de fotoliu”

Candidatul la Primăria Cluj-Napoca din partea Alianței Dreptei Unite, deputatul Viorel Băltărețu, supranumit și latifundiarul din USR și unul dintre cei mai bogați parlamentari clujeni, și-a prezentat principalele 8 priorități cu care vine în fața clujenilor pentru a le cere votul. Acesta a avut și un discurs împotriva administrației locale conduse de Emil Boc.

„Este foarte mult de făcut la Cluj. Mă bucur că am fost nominalizat și sunt convins că voi face treaba ca viitor primar al Clujului. Ce vreau pentru Cluj? Vreau mai mult. De 20 de ani, actuală administrație ne convinge că e mai bine ca în perioada lui Funar. Da, au dreptate. Boc e mai bun decât Funar. Dar să fii mai bun decât Funar nu e greu. Să conduci un oraș unde e mai bine decât la Turnul Măgurele nu e suficient.

Avem nevoie de un lider care nu stă lipit de fotoliu și își suflecă mânecile și rezolva problemele cronice ale Clujului.

Iată care sunt prioritățile mele pentru primul mandat:

1. Centură ocolitoare în 4 ani;
2. Școli și grădinițe în fiecare cartier;
3. Urbanism fără compromisuri;
4. Aquapark și patinuar tot anul;
5. Mediul de afaceri susținut și implicat în deciziile comunității;
6. Eliminarea mirosului de gunoaie și deșeuri;
7. Parcări moderne și park and ride la intrerea în oraș;
8. Smart City în oraș și începerea cu digitalizarea primăriei;”, a declarat Băltărețu.

Parlamentarul clujean a susținut că PNL a avut tot timpul o nuanță roșiatică la Cluj.

„Își asumă clujenii riscul să voteze pe Emil Boc de la PSD? Să voteze pentru mineriade, români gazați la proteste sau pentru taxe, taxe și iar taxe? Alegeți, dragi clujeni, nu pentru se poate și mai rău, ci pentru că se poate mai bine. Alegeți oameni buni”, au fost cuvintele candidatul ADU la primarie.

Adrian Oros, candidat la șefia Consiliului Județean Cluj

„Care dintre dumneavoastră ați lăsa un repetent să vă facă bugetul familiei? Din nefericire, de doi ani acest lucru se întâmplă. Guverne formate din doctori făcute parcă la mișto, la Balul Bobocilor, conduc destinele acestei țări, șubrezesc economia României și ei chiar cred că fac treabă.

Ultima perioadă circulă în România și suntem martorii nefericiți a apariției în scena politică a unui zombi, o stafie a partidului unic, rezultată dintr-o împreunare grețoasă între fiii foștilor torționari comuniști și moluște care se cred urmașii Brătienilor și care au predat Partidul Național Liberal la PSD. Astăzi, Partidul Național Liberal fiind cea mai mare filială a PSD. Cine votează PNL, votează de fapt PSD.

Clujenii sunt obișnuiți cu acest lucru pentru că PSD are în Cluj primari de 20 ani, iar președintele Consiliului Județean este acceptat și uneori chiar folosit de către cei din PSD. De aproape 20 ani administrația clujeană băltește, băltește în promisiuni, este ruginită, este mucegăită și plictisită. Dă de multe ori impresia că ar vrea să scape, să plece. În afară de promisiuni, care mai de care mai fantasmagorice cu care ne-au obișnuit în ultimii 20 ani, nu s-a întâmplat nimic marcant.

Cei doi corifei ai găștii portocalii de la Cluj au pus și ei umărul la confiscarea PNL, atât au realizat, în rest, pentru clujeni, nimic”, a declarat Adrian Oros. Discursul său poate fi urmărit integral mai jos.

La lansarea de la Cluj-Napoca au mai fost prezenți președintele USR, Cătălin Drulă, președintele PMP, Eugen Tomac, președintele Forței Dreptei, Ludovic Orban, precum și candidații ADU la europarlamentare, cum ar fi Dan Barna, Vlad Voiculescu și Violeta Alexandru.

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Drulă a lansat un atac la coaliția de guvernare: „Lui Ciolacu și Ciucă le tremură chiloții și nu pot duce o luptă politică bărbătească”

Urmăriți Foaia Transilvană și pe Youtube. Abonează-te la canalul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *