Alin Tișe a adoptat moda Barbie, la Untold. Angajetele Consiliului Județean Cluj s-au distrat pe cinste la festival

Posted by

La Untold, angajații Consiliului Județean Cluj s-au distrat pe cinste. Mai mult fotografii postate pe rețelele de socializare dovedesc clar acest lucru.

Directorul Direcției de Dezvoltare și Investiții, cunoscuta Mariana Rațiu a fost la festival, alături de buna ei prietenă și colegă, Diana Urdea.

Cele două s-au fotografiat, în a treia zi de festival, chiar cu președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, care era îmbrăcat într-o modernă cămașă de in de culoare roz, semn că  a adoptat celebra ”modă Barbie”, după filmul care face furori la nivel mondial.

Mariana Rațiu a scris chiar și un mesaj care însoțește cele două fotografii, semn că relațiile profesionale cu Alin Tișe, sunt excepționale.

”Adevarata putere a unui barbat stă în mărimea zâmbetului femeii care stă lânga el”, a scris directorul Direcției de Dezvoltare și Investiții, Mariana Rațiu, în această postare.

Alin Tișe a adoptat ”moda Barbie”

Într-o altă fotografie care a ajuns în posesia redacției noastre, realizată în a doua zi de festival îl arată pe Alin Tișe la discuții cu vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, cu patronul de la Carmangeria Moldovan, Cosmin Moldovan. Cu această ocazie Alin Tișe era îmbrăcat tot cu cămașă roz, semn că iubește această culoare.

Alin Tise la Untold, la discutii.
Alin Tise la Untold, la discutii. Sursa foto: Foaia Transilvana.

La nivel mondial, după filmul ”Barbie” au apărut tot felul de trenduri, fie legate de îmbrăcăminte roz, fie legate de alte obiecte, de culoare similară, cu mesaje care mai de care.

Mai trebuie spus că nu este prima dată când cele două angajate ale Consiliului Județean Cluj au postat fotografii cu mesaje, în care apar alături de președintele Alin Tișe.

În martie 2013, Diana Urdea a postat o fotografie, care avea mesajul: ”hai să facem greșeli mai bune, mâine …”.

Diana Urdea se fotografia cu Alin Tișe și Mariana Rațiu.
Diana Urdea se fotografia cu Alin Tișe și Mariana Rațiu. foto, facebook/diana urdea

Condamnatul Seplecan a dat like

Deși nu a fost prezent la festival, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, liberalul Mihai Seplecan, între timp ajuns pe la PSD Cluj, unde se ocupă de organizare, a dat like la fotografiile postate de Mariana Rațiu.

Mai trebuie spus că Mihai Seplecan a fost condamnat penal în 2019, pentru uz de fals, fiind acuzat că uzat de o diplomă de licență falsă pentru a putea ocupa funcții de conducere în diferite instituții ale Statului Român.

”Condamnă pe inculpatul SM (Seplecan Mihai – n.n.), cu datele personale de mai sus; -pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, în formă continuată (8 acte materiale; comise în perioada 01.08.2008-03.04.2013), la o pedeapsă de 1 an și 2 luni închisoare. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata termenului de încercare de 3 ani ?i 2 luni. aplică pedeapsa accesorie a interzicerii dreptului de a fi ales în autorităţi publice sau în funcţii elective publice”, se arată în sentința Judecătoriei Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *