Alin Tișe vrea ca PNL să iasă de la guvernare. Măsurile fiscale propuse de Ciolacu sunt criminale

Posted by

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe susține că partidul său ar trebui să iasă de la guvernare.

Nemulțumirea lui Tișe vine după ce Guvernul Ciolacu vrea să facă o reformă fiscal bugetară care ar lovi micii investitori.

Alin Tise il condamna pe Ciolacu: condamnă România la recesiune.
Alin Tise il condamna pe Ciolacu: condamnă România la recesiune. Sursa foto: Foaia Transilvana.

De asemenea, Ciolacu vrea să impoziteze veniturile angajaților din construcții cu zece la sută, impozit aferent contribuțiilor la sănătate. De asemenea, clădirile cu o valoare mai mare de 500.000 de euro, ar urma fie impozitate cu unu la sută.

”Guvernul PNL – PSD sau PSD – PNL. Oricum le-ai ordona, Guvernul este bipartid! Guvernarea trebuie să se abțină de la măsuri care lovesc direct în electoratul unuia sau altuia dintre partide. Creșterea fiscalității lovește direct în electoratul PNL. Și condamnă România la o criză profundă și recesiune. Susținerea economiei reale presupune susținerea mediului de afaceri și nicidecum fiscalitatea crescută. Asta echivalează practic cu scoaterea PNL de la guvernare!”, a declarat Alin Tișe.

PNL trebuie să iasă de la Guvernare

Alin Tișe a spus că PNL trebuie să iasă de la guvernarea alături de PSD. Liberalul a mai susținut că deciziile se iau la București, ”cu mințile altor oameni”, dar că el dacă ar conduce Partidul Național Liberal al lua această măsură.

”PNL trebuie să iasă de la guvernare în măsura în care guvernarea nu ține cont de prioritățile liberale și mărește fiscalitatea. Nu, nu am discutat în partid asta. Este ceea ce gândesc și ce aș face eu, dar partidul gândește cu mintea altora”, a mai scris Alin Tișe, președinte al Consiliului Județean Cluj.

Lucian Bode i-a cerut lui Ciolacu să vorbească mai puțin

Miercuri, un alt liberal cunoscut, Lucian Bode, fost ministru al Transorporturilor și de Interne i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să vorbească mai puțin și să guverneze mai mult.

”Toată agitaţia politică de la Bucureşti este doar o agitaţie politică. Normalitatea este asta: muncim împreună în interesul celor care ne-au votat. Aş vrea să vedeţi această vizită a domnului ministru ca o normalitate şi să dau câteva argumente. În noianul de ştiri negative care ne bombardează zi de zi şi ceas de ceas, normalitatea este foarte greu să fie prezentată în spaţiul public”, a spus Lucian Bode, la o vizită pe șantierul Autostrăzii Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *