,

Altul care nu știe să piardă! Ungureanu îl copiază pe Băsescu: ”Adio USR Cluj”

Posted by

Deputatul încă în funcție, Emanuel Ungureanu a făcut un ”Live”, luni seara, care a durat mai bine de doua ore, în care a criticat și lăudat, membrii USR Cluj.

Supărarea lui Ungureanu vine de la faptul că la alegerile interne s-a plasat pe locul cinci, cu mult în spatele candidaților de pe primele jocuri. Una peste alta, în devălmășeala de afirmații, Ungureanu susține că cei aleși sunt necunoscuți publicului, dar uită faptul că înainte de alegerile din 2016, și el nu era un personaj foarte cunoscut.

Pe modul lui Traian Băsescu, care spunea la un moment dat ”Adio PDL”, acum Ungureanu le-a spus celor din filiala Cluj, ”Adio USR Cluj”. Deputatul a anunțat că va părăsi organizația politică cu speranța că o altă organizație îl va ”adopta” și îi va oferi un vot în Parlament. Când Doamne se transformă oamenii în halul ăsta, e o întrebare cu un răspuns tare greu.

„A fost un joc de cine e mai tare. Cei de la PLUS au fost mai mulți. USR Cluj a militat pentru raportul de 3-1 pentru noi, dar Sergiu Hossu (președintele PLUS Cluj) a cerut 2-2, pentru că erau filiala cu cei mai mulți membri. Știam că sunt așa când ne-am luat, iar corect era să acceptăm paritatea, dar Sălăjean și Molnar s-au temut de o competiție internă și au negociat cu PLUS ca Radu Molnar să fie pe locul 2, dar cei de la PLUS nu au ascultat înțelegerea și l-au pus pe Radu Molnar pe locul 3, iar despre mine au zis că sunt un om vechi, care trebuie îndepărtat. Așa s-a scris istoria în două partide tinere și dezbinate care vorbesc despre meritograție, dar e altfel de fapt”, a mai adăugat Emanuel Ungureanu.

„Dezbinarea din interiorul PLUS a împiedicat dialogul. După campania locală a fost un grup care m-a vrut plecat din USR-PLUS. Am vrut să îi fac să înțeleagă că rezultatul meu a fost unul bun într-un mediu ostil.  Unii nu credeau că nu trebuie să îl concurăm pe Boc, iar cealaltă parte a dat like. Când am fost de sacrificat am fost foarte bun, dar când am cerut un loc de parlamentar, pe baza meritelor, mi-au spus că sunt om vechi. Dar dacă eram vechi și antipatic, de ce ați fost de acord să mă duc să candidez. De ce am fost bun la tras și nu să reprezint? E o dovadă de lipsă de caracter. Nici nu mi-au mulțumit pentru munca mea. Printre manipulatori sunt Arpad, Sebesi și Ciprian Rus. Au vorbit despre mine fără să încerce să mă înțeleagă. De Elek Levente nu vă mai zic nimic, pentru că de trei ani de zile am spus că cea mai mare greșeală a lui este că a acceptat ca eu și Mihai Goțiu să fim parlamentari”.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *