Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Anca Ciubăncan, de la PSD Cluj, atac la Emil Boc. Este inadmisibil ca în 20 de ani să nu se construiască o școală

În cadrul ședinței de Consiliul Local Cluj Napoca, primarul Clujului, Emil Boc a fost criticat că timp de 20 de ani, de când conduce orașul, nu a construită o școală nouă.

Primul ales local care a deschis discuția a fost Anca Ciubăncan de la la PSD Cluj. Aceasta a declarat că Primăria Cluj Napoca trebuia să facă exproprieri pentru a comasa terenuri în zonele aglomerate, unde să poate fi construite școli moderne, care să deservească toți elevii din Cluj Napoca.

De asemenea, Anca Ciubăncan l-a criticat pe primarul Emil Boc, prezent la ședință, că nu are o strategie cu privire la construcția de școli, grădinițe și creșe.

Anca Ciubăncan, consilier local PSD.

Anca Ciubăncan, consilier local PSD. Sursa foto: Anca Ciubăncan

Schimb dure de replici

În timpul dialogului, primarul Emil Boc s-a aprins foarte tare și a declarat că PSD calcă pe urmele USR.

Cu toate astea, consiliera Anca Ciubăncan de la PSD Cluj nu s-a lăsat intimidată și i-a spus primarului Boc, că singura lui luptă este cu bordurile și cu dalele de granit care au împinzit Clujul, în urma lucrărilor de reamenajare a unor ample spații pietonale.

De asemenea, în timpul ședinței, consiliera locală USR, Alexandra Oană l-a criticat pe primar că de 20 de ani nu a construit o școală nouă în oraș, și că singura strategie a acestuia, la acest capitol a fost să le modernizeze pe cele vechi.

Din nou, Emil Boc s-a aprins foarte tare și a declarat că USR repetă aceleași idei, ca ”un papagal”, de fiecare dată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Fost diacon și șofer al mitropolitului Clujului, IPS Andrei, ajuns ulterior ofițer la Poliția Rutieră, unde a condus mașinile de poliție pentru mai bine...

EVENIMENTE

Zeci de preșcolari de la Grădinița din Apahida sunt obligați să doarmă pe jos, pe saltele, într-o sală de mese, transformată în sală de...

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...