EVENIMENTE, NATIONAL

Angajări la ANAF. Au fost scoase la concurs sute de posturi, inclusiv pentru debutanți

ANAF a început să facă angajări pentru prima dată din 2016 și scoate la concurs zeci de posturi pentru aparatul central, iar în toamnă ar urma o etapă de recrutare pentru direcţiile regionale, în special în cele din judeţele mari.

Astfel, au fost scoase la concurs un număr de 79 de posturi de execuţie, inclusiv posturi de debutanţi, pentru aparatul central, dar şi alte 130 de posturi pentru DGRFP Bucureşti.

De asemenea, urmează să fie anunţate angajări pe 50 de posturi şi la Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC).

Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti.

Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcţiile regionale, în special pentru judeţele mari, unde sunt contribuabili importanţi„, a declarat, pentru Profit.ro, preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

Numărul de angajaţi este în scădere de mai mulţi ani, timp în care Fiscul şi-a acoperit parţial din posturile rămase vacante apelând la transferuri de la alte instituţii. Fiscul a mai încercat în ultimii ani să recruteze personal din sursă externă, dar concursurile nu au fost duse până la capăt.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*