Anunțarea organizării festivalurilor Electric Castle și UNTOLD anul acesta a dus la ocuparea a 70% dintre hotelurile din Cluj

Reluarea festivalurilor UNTOLD și Electric Castle și organizarea lor anul acesta a dus la ocuparea în proporție de 70% a locurilor de cazare din unitățile hoteliere din județul Cluj. 

Anul acesta, va fi valabil și grupul de pe Facebook „Adoptă un Untold-ist”, prin intermediul căruia – în fiecare an – s-au cazat gratuit peste 8.000 de oameni, în județul Cluj.

Mai mult, la unele hoteluri din Cluj, fanii festivalurilor, care abia așteptau reluarea festivalurilor, nu și-au mai anulat rezervările de anul trecut, ci le-au reconfirmat.

„Într-adevăr, de ieri de când Untold a anunțat schimbarea datei festivalului au revenit clienții care aveau rezervări anterioare. Să știți că deja suntem rezervați în proporție de 70% pentru data respectivă. Astăzi am mai primit o veste bună, telefoanele au început să sune din nou pentru festivalul Electric Castle”, a afirmat Luiza Pașcu, manager UBA Acomodation. 

CIteste mai multe AICI!