Apahida are viceprimar PNL! Președintele PNL Apahida a votat împotriva propriului candidat!

Posted by

Consiliul Local Apahida a votat, ieri, alegerea unui nou viceprimar în persoana lui Tudor Oros, singura propunere fiind făcută de PNL, de către consilierul local PNL, Vălean Răchișan.

Supusă la vot, propunerea a trecut cu voturile consilierilor PSD și a trei de la PNL. Culmea este faptul că liberalii din Consiliul Local Apahida, șase la număr nu au votat toți, cu propriul candidat. În cadrul acestei organizații au fost mai multe disensiuni, în ultimii ani, care au culminat cu excluderi anulate de instanța de judecată. Printre cei dați afară s-au numărat chiar și consilierul județean Ligia Pop, care a fost fost exclusă din Comitetul Politic Local al PNL Apahida. La Apahida, a venit și președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, care a promis că va lua măsuri concrete, pentru reinstaurarea ordinii, care nu au mai fost luate niciodată.

Disensiunile din cadrul filialei PNL Apahida sunt mai vechi și au răbufnit acum, cu alegerea noului viceprimar. Trei dintre liberali, în frunte cu președintele organizației PNL Apahida, Călin Păcurar a scris pe facebook, că PSD și-a numit un viceprimar, făcând aluzie la alegerea noului viceprimar, în persoana lui Dan Tudor Oros, un om de afaceri din comună.

De partea celalată, alți tre liberași Vălean Răchișan, Alexandru Fabian și noul viceprimar Tudor Oros au votat propunerea, alături de câțiva consilieri PSD, care sunt sătui de faptul că de mai bine de cinci luni, comuna nu are viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *