Aparate electrice de mii de lei, furate de doi tineri dintr-un garaj din Dej. Polițiștii i-au prins

Posted by

Doi tineri cu vârste de 20 și 22 de ani, din municipiul Dej, au fost prinși de polițiști după ce au furat mai multe obiecte dintr-un imobil.

Polițiștii dejeni au pus în aplicare, ieri, 16 mai, 3 mandate de percheziție pe raza municipiului la persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Au fost identificați și reținuți doi tineri din municipiul Dej, bănuiți de furtul mai multor aparate electrice în valoare de 6.000 de lei.

„Fapta ar fi fost comisă la data de 27/28 aprilie a.c., prin pătrunderea în garajul unui imobil din municipiul Dej.Printre bunurile sustrase se numără aparate de sudat și tăiat, flexuri și diferite truse cu unelte.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiști au identificat și ridicat o parte din bunurile sustrase, fiind astfel recuperat până în prezent circa 50 % din prejudiciul înregistrat”, a transmis IPJ Cluj.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Ulterior au fost prezentați Judecătoriei Dej, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *