, , ,

Apelul făcut de Ministerul Apărării Naționale. Copiii unui militar au rămas fără ambii părinți

Posted by

Un militar din cadrul Ministerului Apărării Naționale a murit, subit, în urma unui infarct. Avea doar 35 de ani, dar viața l-a încercat parcă mult prea tare.
 
Soția lui Ionuț Toncu, a murit în 2020, la nașterea celui de-al doilea copil. Acum, cei doi copii au rămas în grija bunicului patern.
 
”Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020”, se arată într-o postare făcută de Ministerul Apărării Naționale.

A murit din cauza necazului pe care l-a suferit

Cei care l-au cunoscut pe caporalul Toncu spun că acesta a murit din cauza problemelor pe care le-a avut după moartea soției.

”Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui. Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței”, se mai arată în postare.
 
Cei care pot ajuta financiar, cei doi copii, de trei și de șase ani, care au rămas acum și fără tată, o pot face la contul RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.
 
Un internaut a comentat că militarii români trăiesc într-un stres continuu.
 
”Ăsta este rezultatul stresului la care sunt supuși militarii. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris internautul.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *