Arafat, avertisment pentru patronii de magazine care nu măsoară temperatura clienților la intrare: „E o greșeală; vor fi trimiși la izolare”

Posted by

Unele magazine au renunțat la măsurarea temperaturii clienților din cauza celor care se împotrivesc și fac scandal, deși această măsură este obligatorie.

Șeful DSU, Raed Arafat, a spus că patronii de magazine care nu măsoară temperatura clienților la intrare riscă să-și îmbolnăvească propriii angajați.

„E o greseala. Faptul ca nu impunem intr-un magazin sau supermarket regulile recomandate de autoritati inseamna ca riscam inclusiv sanatatea personalului care lucreaza in magazinul respectiv.

Daca apare un focar in magazinul respectiv, se inchide, pentru ca vor fi contacti, vor fi trimisi la izolare, magazinul va trebui dezinfectat, nu mai poate functiona”, a explicat Raed Arafat, la Realitatea Plus.

„Trebuie să se implementeze masuri. În general, societatea noastră a pus sub semnul intrebarii orice masura am luat. (…) Astfel că au facut ca oamenii sa fie mai timizi sa masoare temperatura la clienți”, a adăugat șeful DSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *