Arestată pentru tentativă de omor. A fost emis mandatul

Posted by

O femeie de 45 de ani, din Cluj Napoca a fost arestată, marți, de un judecător de la Tribunalul Cluj sub acuzația de tentativă de omor.

Din primele informații, Simona Barany este acuzată de procurori că și-a înjunghiat iubitul în zona inimii, acesta fiind în stare de inconștiență la sosirea polițistilor.

Martorii spun că polițiștii, de la Secția 7 din Someșeni, au ajuns de urgență la fața locului și au reținut-o pe femeie, care se afla în stare avansată de ebrietate. De altfel, mai spun oamenii care trăiesc în zona respectivă, cei doi concubini se certau des. Luni seara, femeia nu a mai rezistat la scandal și a luat un cuțit și l-a înțepat pe concubin, în zona inimii.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical care l-a găsit pe bărbat în stare de inconștiență. Ulterior, după ce victima a fost stabilizată a fost transporată la Instititul Inimii din Cluj Napoca unde a fost operată de urgență.

Medicii legiști de la Instititul de Medicină Legală Cluj au concluzionat că victimei i-a foast pusă ăn pericol viața, în urma loviturii de cuțit pe care a primit-o. Acest lucru a dus la schimbarea încadrării juridice, în tentativă de omor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *