Așa ceva este de necrezut. Un clujean și-a făcut nevoile într-o spălătorie

Posted by

Un bărbat din Turda a fost filmat în timp ce își făcea nevoile într-o spălătorie auto din oraș. Așa ceva este de necrezut.

Omul a mers cu mașina la spălătorie pentru a o curăță. În timp ce lucra de zor, pe bietul om l-a prins nevoile. Fără să stea prea mult pe gânduri și-a dat pantalonii și chiloții jos și s-a așezat în poziție.

Cei care au realizat fotografiile susțin că nu le-a venit să creadă. În loc să  caute o toaletă în apropiere, omul și-a făcut nevoile pe unde l-a apucat. Așa ceva este de necrezut.

”Haideți cu un share vă rog să facem vedetă din cine merită să fie vedetă. Să cunoască cât mai mulți persoanele care merită respect, aplauze și cuvinte de laudă pentru faptele lor!!! Zilele trecute am avut “plăcerea” de a vedea ce nu am crezut vreodată că o să văd. Dar ce mai … există acel capitol “când crezi că le-ai văzut pe toate”. Primul premiat pentru fapta lui pe lista mea ar fi acest “domn” care își face nevoile unde îl trece. Ce mai, l-a trecut c…rea în spălătorie, mai exact pe pista de spălare … acolo s-a și “descărcat omul de povară”, a scris Simon Hilda Szerena, din Turda.

2 răspunsuri

  1. Avatar PULEANU
    PULEANU
  2. Avatar Bogos
    Bogos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *