EVENIMENTE, NATIONAL, POLITIC

Așa se face România de rușine prin toată lumea. Cîțu a fost la Kiev la o zi după premierul Ciucă și șeful PSD

Florin Cîțu, fost premier al României și fost președinte al PNL, a mers la Kiev, la doar o zi după premierul Nicolae Ciucă și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Când mai toți românii se întrebau de ce Cîțu nu a fost prezent la Kiev, premierul kCiucă le-a răspuns sec: ”din motive de securitate”.

Miercuri seara, Ciucă a postat pe facebook mai multe fotografii de la Kiev, și în alte locuri unde armata rusă a fpcut masacre. Cîțu apare alături de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski dar și alți oficiali de rang înalt.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi, la invitația omologului meu, președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk, împreună cu președintele Consiliului Național al Adunării Naționale Federale a Confederației Elvețiene, Irène Kälin, și președintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi. Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina și planul de reconstrucție a țării după război. Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, a scris președintelui Senatului României pe facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*