Asaltul de la Dedulești. Cum s-au luptat suporterii lui U Cluj cu jandarmii din Argeș

Posted by

În deplasarea lor spre Voluntari, suporterii lui U Cluj s-au oprit la Dedulești. Locația este celebră pentru micii care sunt făcut în restaurantele aflate pe marginea drumului național. Asaltul de la Dedulești.

În parcarea de la Dedulești au ajuns și suporterii lui UTA Arad, care mergeau și ei la București, la meciul cu Dinamo.

Asaltul de la Dedulești
Asaltul de la Dedulești

 

Ultrașii celor două formații oaspete au bătut drum lung pentru a-și susține echipele, dar au produs incidente în drumul spre București.

Cele două galerii s-au întâlnit în localitatea Dedulești, din județul Argeș. A ieșit un scandal imens.

La un momet dat, jandarmii din dispozitivul de pază au intervenit în forță. Forțele de ordine au apelat inclusiv la gazele lacrimogene. Suporterii lui U Cluj s-au dus spre autocarele cu care se deplasau spre București.

Ultrașii arădeni s-au regrupat. Odată ajunși la București au primit întăriri din partea Peluzei Sud Steaua. A urmat o nouă repriză de lupte, de această dată cu jandarmii din Capitală.

Scenele din jurul arenei Arcul de Triumf au fost dramatice. Lupta s-a purtat inclusiv pe treptele bisericii Cașin, spre șocul persoanelor care traversau zona.

U Cluj a ratat play-off-ul. Asaltul de la Dedulești

După meciul de la Voluntari, U Cluj a ratat calificarea în play-off. Dan Nistor a transmis că toată lumea de la ”U” Cluj e dezamăgită de ratarea play-off-ului.

”Am pierdut finala Cupei la penalty-uri, astăzi am avut o șansă mare în ultimul minut. Trebuie să ridicăm capul din pământ. Învățăm din greșeli, mergem mai departe. Când sunt scos, nu sunt fericit.

Suntem patru jucători trecuți peste o vârstă. Până la 11, mai sunt mulți. Nu ne-am calificat, înseamnă că nu am meritat. Acest play-out este periculos.

Nu au fost nervi, toată lumea e dezamăgită, nimeni nu a spus nimic. Zilele următoare vom avea o ședință. Nu azi s-a pierdut accederea în play-off. Cu Sepsi am ratat calificarea, dacă azi ne trebuia un egal, alta era situația.

În fotbal se pot întâmpla foarte multe. Ne axăm pe acest play-out, e o diferență de puncte foarte mică”, a declarat Dan Nistor.

Sursa video: Mirel Laurențiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *