, ,

Ăsta da tupeu! Un tânăr din Cluj s-a dus drogat să susțină examenul pentru permisul de conducere

Posted by

Polițiștii examinatori de la Serviciul Județean de Înmatriculări și permise de conducere, au avut parte de surpriza vieții lor.

Un tânăr din Cluj s-a prezentat drogat la examenul pentru permisul de conducere.
Un tânăr din Cluj s-a prezentat drogat la examenul pentru permisul de conducere.

Unul dintre candidații la examenul pentru obținerea permisului de conducere era drogat în momentul în care conducea mașina, la proba practică.

”La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au constat că un candidat, aflat în procesul de examinare pentru obținerea permisului de conducere, s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive”, susțin cei de la IPJ Cluj.

Dosarul a fost preluat de DIICOT

Polițiștii l-au oprit în trafic pe tânărul de 20 de ani, din comuna Florești, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, în timp ce se afla în examen la volanul unui autocamion, în vederea obținerii permisului de conducere.

În momentul înmânării documentelor către examinator, asupra acestuia a fost depistat un plic gol, ce prezenta urme de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare.

Tânărul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *