Acasă ADMINISTRATIV ATENȚIE – Ce amenzi riști dacă nu închei contract cu noul operator...

ATENȚIE – Ce amenzi riști dacă nu închei contract cu noul operator de salubritate din Cluj-Napoca

0

Primăria Cluj-Napoca a publicat noi informații despre încheierea noilor contracte de salubritate pentru utilizatorii casnici, iar cei care refuză să le încheie riscă amenzi.

Având în vedere schimbarea operatorului de salubritate la nivel județean și Regulamentul de Salubrizare al județului Cluj, Supercom SA comunică publicului faptul că în această perioadă se desfășoară procedura de contractare pentru serviciile de colectare și transport a deșeurilor municipale.

Contractul de servicii de salubrizare pe raza județului Cluj, respectiv colectare și transport deșeuri municipale și a unor fluxuri speciale de deșeuri, precum și operarea și administrarea spațiilor de transfer, intră în vigoare începând cu 27.01.2023.

Unde pot fi încheiate noile contracte

Încheierea contractelor se poate realiza online, accesând website-ul www.supercom.rowww.supercom.ro și la următoarele puncte de lucru din municipiul Cluj-Napoca:

  •  str. Calea Dezmirului nr. 12
  • str. Constantin Brâncuși nr. 18
  • str. Calea Mănăștur nr. 97 (parter)

Orar: Luni-vineri: 8:00-17:00, Sâmbătă: 9:00-14:00

Pentru încheierea noului contract sunt necesare documentele:

– Copie Carte de identitate/Buletin identitate proprietar;
– Copie act care atesta calitatea de proprietar (Contract de vânzare-cumpărare /Extras CF nu mai vechi de 3 luni).

Supercom SA informează că Regulamentul Serviciului de Salubrizare al Județului Cluj prevede obligativitatea utilizatorilor de a încheia contracte numai cu operatorul care are dreptul să presteze astfel de activități în aria teritorial-administrativă în care se află utilizatorul.

Ce amenzi riști dacă nu închei contactele

Neîncheierea contractului cu operatorul autorizat pentru colectarea deșeurilor poate atrage sancțiuni pentru utilizatorii serviciului de salubrizare, prin aplicarea amenzii contravenționale în cuantum de 500-1.000 lei.

Pentru informații suplimentare puteți solicita detalii și clarificări la adresa de e-mail: contractarecluj@supercom.ro, sau telefon Dispecerat Supercom 0264-271 009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.