ATENȚIE! Se închide traficul rutier în Bonțida, până în 8 decembrie

Posted by

Atenție șoferi! Traficul rutier în zona trecerii de cale ferate din comuna Bonțida, județul Cluj, va fi închis. Este vorba de drumul județean DJ 161, care va fi închis circulației până în 8 decembrie.

În cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 161 Gădălin – Bonțida, parte a Drumului Bistriței – Lot 2, Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de modernizare a căii de rulare din zona trecerii de cale ferată din localitatea Bonțida, situată la kilometrul 16+800.

Lucrările se derulează în paralel cu cele executate de Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, de modernizare a sistemului feroviar din zona menționată, anunță CJ Cluj.

Circulația se desfășoară pe rută ocolitoare

Până la finalizarea lucrărilor de modernizare a trecerii de cale ferată, circulația se va desfășura pe o rută ocolitoare.

În aceste condiții, începând de luni, 20 noiembrie a.c., până la terminarea lucrărilor, respectiv 8 decembrie a.c., traficul rutier se va desfășura pe următoarea rută ocolitoare:

-DN 1C (intersecție cu DJ109D) – DJ 109D (de la km 28+470 la km 31+410, până la intersecție cu DJ 161) – DJ 161 (de la km 7+605 la km 16+800).

În ceea ce privește calea de rulare din zona trecerii de cale ferată, aceasta va fi executată din dale elastice. Menționăm că și traficul feroviar va fi restricționat, acesta desfășurându-se, alternativ, pe etape de lucrări, pe câte două dintre cele trei linii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *