Acasă EVENIMENTE Aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional Cluj de la București. Ce s-a...

Aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional Cluj de la București. Ce s-a întâmplat

0

O aeronavă Tarom Boeing 737 care a circulat pe ruta București – Oradea a fost nevoită să aterizeze, miercuri, pe Aeroportul Internațional Cluj. Această decizie a fost luată de comandantul aeronavei, care nu ar fi ascultat indicațiile turnului de control și ar fi ratat aterizarea pe aeroportul din Oradea.

Din primele informații, pilotul avionului cu 79 de pasageri la bord a încercat să aterizeze aeronava Boeing 737 din direcția opusă celei indicate de turnul de control, dar nu a reușit, potrivit eBihoreanul.

Turnul de control al aeroportului din Oradea i-a transmis comandantului să coboare aeronava dinspre sud, deoarece vântul bătea din spate şi trebuia să aibă vântul în faţă, dar comandantul avionului a abordat o aterizare cu vântul din coadă, ratând aterizarea, şi a plecat spre Cluj, invocând condiţii meteorologice nefavorabile.

Pasagerii transportați cu două autocare la Oradea

Aeronava a aterizat, în final, pe aeroportul din Cluj-Napoca, iar compania Tarom a asigurat transportul pasagerilor la Oradea cu două autocare, dar și dinspre Oradea spre Cluj, pentru cei care așteptau să plece din Oradea spre București cu același avion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.