,

Au dat cu spray pentru gândacii din bucătărie. Trei clujeni salvați în ultima clipă de paramedicii de la SMURD

Posted by

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a acorda primul ajutor calificat pentru trei persoane, care au anunțat că s-au intoxicat cu insecticid.

Din primele informații, proprietarul apartamentului a folosit un insecticid pentru a ucide gândacii din bucătorie. Pompierii atrag atenția că după ce asytfel de substanțe sunbt folosite, trebuie ca zona să fie aerisită foarte bine.

Apelul de urgență a venit pe numărul unic pentru urgențe 112 în jurul orei 7.00 și a solicitat intervenția la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Cluj-Napoca.

Trei persoane intoxicate

La fața locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au fost evacuate trei persoane din apartament, în stare de conștiență și coperante.

Cei trei, respectiv un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, cu afecțiuni cronice, prezeau stare de rău.

Echipajele SMURD și SAJ le-au acordat primul ajutor calificat și le-au transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *