,

Au fost arestați bombardierii de la Turda

Posted by

Celebrii bombardieri din Turda au fost arestați astăzi, în urma deciziei Judecătoriei Turda.

Bombardierul  turdean Sorin Vălean a primit 30 de zile de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în urma scandalului iscat în incinta restaurantului Sarea’n Bucate din Turda.

Admite propunerea formulată în dosar nr. 3382/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda și în consecință: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului V. S. G. pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal (persoana vătămată B. A. I.), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11.02.2023 ?i până la data de 12.03.2023, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea formulată, prin apărător ales, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Ia act că inculpatul a fost asistat de apărătorul ales, avocat Mircea Ilian, în substituirea avocatului titular Cătălin Drumea.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă, ce se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi care a pronunţat încheierea atacată. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 11.02.2023, orele 17.30„, se arată în decizia instanței.

CITEȘTE SI:

Bombardierii de la Turda s-au bătut în fața unui copil de 7 ani. Procurorii încă mai stau să se gândească IMAGINI DIN DOSAR

Bombardierii din Turda le râd în nas procurorilor. Sorin Vălean este la Londra și a transmis un mesaj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *