Au fost depuse cinci oferte pentru un tronson important din Autostrada Transilvania

Posted by

CNAIR informează că s-a încheiat etapa de depunere a ofertelor pentru tronsonul Chiribiș – Biharia din Autostrada Transilvania, fiind depuse cinci oferte pentru realizarea acestuia.

Astfel, pentru realizarea tronsonului Chiribiș – Biharia, de la kilometrul 30+550 la kilometrul 59+100 s-au depus cinci oferte, după cum urmează: Construcții Erbașu SA, asocierea Duna Group Internațional Kft – Ing Service SRL – Duna Construcții Ro SRL, asocierea Precon Transilvania SRL – Citadina 98 SA, asocierea Strabag SRl – Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL SA și respectiv Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret SA.

Valoarea estimată a acestui contract este de 877.779.813,41 lei fără TVA, adică peste un miliard de lei.

Perioada de proiectare și execuție a contractului este de 24 de luni, dintre care șase luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de cel puțin cinci ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim zece ani.

Autostrada Brașov – Tg. Mureș – Cluj-Napoca – Oradea din care face parte și Secțiunea 3C2 Chiribiș – Biharia corelată cu Autostrada București – Brașov va asigura o legătură directă între România și vestul Europei. În perioada următoare comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice, a precizat CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *