Au fost efectuate noi percheziții la traficanți de droguri din Cluj. Substanțe periculoase vândute și cu 200 de lei bucata

Posted by

O serie de percheziții au fost efectuate, din nou, la nivelul judetului Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

Oamenii legii au pus în aplicare, în data de 9 mai 2023, cinci percheziții domiciliare, în comuna Luna și în municipiile Turda și Cluj-Napoca.

În urma perchezițiilor, au fost reținuți doi bărbați, în vârstă de 34 de ani, pentru 24 de ore. Ulterior, acesția vor fi prezentați magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

„În fapt, din 2022 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi procurat, stocat și distribuit, în mod direct și indirect, droguri de mare risc, precum și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, în județul Cluj, pentru sume cuprinse între 50 și 200 de lei, pentru o doză.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 54 de pungulițe cu substanțe cristalină albă, o pungă cu aproximativ 100 de grame de substanță cristalină albă, un cântar electronic de mare precizie, obiecte cu urme de substanță de culoare albă, dar și 100 de plicuri goale. De asemenea, au fost ridicate 5 telefoane mobile, 4.250 de lei și 1.450 de euro”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *