,

Au fost prinși tinerii hoți care au spart peste 20 de mașini pe două străzi din Cluj-Napoca

Posted by

22 de mașini au fost sparte de doi tineri pe două străzi din Cluj-Mapoca, în noaptea de joi spre vineri, iar în urma cercetărilor, aceștia au fost reținuți pentru furt calificat.

Mai multe autoturisme au fost distruse într-o parcare de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca, iar sesizarea la 112 a venit în jurul orei 07:40 de la unul dintre păgubiți, care a observat că mașina lui, precum și alte autoturisme din apropiere au fost vandalizate.

„Astfel, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca a fost constituită o echipă operativă care a demarat cu celeritate activități de cercetare la fața locului, fiind identificate 21 de autovehicule avariate care prezentau deteriorări la geamurile portierelor.

Au fost efectuate activități informativ-operative pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea actelor, iar la scurt timp, după aproximativ 5 ore de la sesizare, cei bănuiți au fost identificați și conduși la sediul unității de poliție.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că în noaptea de 23/24 februarie a.c. cei doi tineri ar fi pătruns, prin efracție, respectiv spargerea geamului, în interiorul a 22 de autovehicule, dintre care 21 parcate pe strada Câmpul Pâinii, iar unul pe strada Alexandru Vaida Voevod din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, recuperate în mare parte de polițiști”, transmite IPJ Cluj.

Polițiștii fac precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *