,

Autorul jafului de la casa de schimb valutar a fost prins. Cine este autorul!

Posted by

În cursul acestei după-amiezi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită la data de 17 octombrie a.c., într-o casă de schimb valutar din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În cauză sunt continuate cercetările, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Documentarea activității infracționale a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, UTAI Cluj-Napoca, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Surse judiciare susțin că autorul se numește Cristian Mureșan, locuiește în celebra ”groapă” din Mărăști. Acesta ar fi un mare amator de păcănele și nu ar mai fiavu bani pentru a juca și așa că s-a hotărât să dea un atac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *