Autotren în flăcări! Pompierii clujeni au avut o misiune foarte grea!

Posted by

O intervenție mai aparte a fost desfășurată în această noapte de pompierii din trei subunități de intervenție a ISU Cluj

În jurul orei 3.20, au fost alertate forțele de intervenție cu privire la producerea unui incendiu la un ansamblu de vehicule în apropiere de localitatea Gilău.

Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră în totalitate cabina capului tractor și se extisese la încărcătura din remorcă cu o autospecială, în prima fază a intervenției.

Remorca era încărcată la capacitate maximă, fiind depozitate în aceasta colete de curierat cu diverse materiale.

Pompierii au solicitat sprijinul a altor două pentru a putea descărca din remorcă coșurile metalice, încărcate cu diverse materiale și pentru a putea stinge incendiul.

Deși eforturile pompierilor au fost susținute timp de patru ore flăcările care au ajuns în interiorul remorcii, degajarea de căldură și gaze arse, precum și apa folosită pentru stingerea incendiului au deteriorat in totalitate coletele din remorca camionului.

Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit în timpul deplasării camionului, la compartimentul motor, după care a fost observat de către șofer și a oprit ansamblul de vehicule în afara părții carosabile. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *