Autoturism răsturnat pe marginea drumului în Luna. A doborât un stâlp – FOTO

Un autoturism s-a răsturnat miercuri pe câmp între localitățile clujene Luna de Sus și Vlaha.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a răsturnării unui autoturism între localitățile Luna de Sus și Vlaha.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 13.20, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit autoturismul ieșit în afara părții carosabile, ocupanți erau ieșiți din acesta, iar un stâlp din lemn pentru susținere liniilor de telecomunicații era rupt.

Primul ajutor calificat a fost acordat unei femei de cca 60 de ani, care a fost transportată ulterior la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, a transmis ISU Cluj.

Conform polițiștilor, din primele informații, un conducător auto în vârstă de 66 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DJ 107M, din direcția Luna de Sus – Stolna, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului, o femeie în vârstă de 62 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturism, a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

TAGS: