,

Aviz burlacilor. Avocata clujeancă care le sucește inimile bărbaților a devenit din nou singură. A avut o relație cu un fost fotbalist

Posted by

Una dintre cele mai frumoase avocate din Cluj-Napoca, devenită vedetă pe rețelele sociale, Andreea Roșca, a devenit din nou singură, după despărțirea de fostul fotbalist Adrian Cristea, care a evoluat și pentru Universitatea Cluj. 

Cei doi au trăit o frumoasă idilă timp de șase luni de zile, însă cei doi au luat decizia să se despartă și fiecare să o apuce pe alt drum în viață.

Tânăra avocată Andreea Roșca a lucrat ca și consilier juridic pentru firma Napoca Construcții SA, alături de care a câștigat numeroase procese. Aceasta a devenit o mare vedetă pe rețelele sociale, fiind urmărită pe instagram de peste 128.000 de oameni, unde le sucește mințile bărbaților cu poze incendiare din destinații exclusiviste.

Cine va fi următorul crai care va reuși să ajungă la inima frumoasei avocate?

După despărțirea de „prințul” Cristea, cu care a trăit clipe de neuitat, Andreea Roșca a devenit din nou burlăciță și speră să își găsească alesul. Rămâne de văzut dacă îl va găsi în Dubai, unde s-a mutat, la București sau în Cluj-Napoca. Aceasta călătorește foarte mult în destinații exotice.

Frumoasa absolventă de Drept este și o mare pasionată de tenis, sport pe care îl practică cu plăcere oriunde se află și își întreține trupul invidiat de multe femei cu foarte mult sport, alergare și o alimentație sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *