Avocat celebru din Cluj prins la braconaj.

Posted by

Unul dintre cei mai cunoscuți avocați clujeni a fost prins la braconaj, în cursul nopții de 9/10 februarie 2024. Avocat celebru prins la braconaj

Este vorba despre M.L., avocat în Baroul Cluj. Acesta este cunoscut ca fiind un mare pasionat de vânătoare.

Un important avocat din Cluj Napoca a fost prins la braconaj.
Un important avocat din Cluj Napoca a fost prins la braconaj.

Vinerea trecută, spun sursele noastre avocatul a mers pe Fondul 18 Feiurdeni, pentru o pardidă de vânătoare. Numai că aceasta a avut loc în cursul nopții, autorizația fiind emisă pentru fazan.

Doar că avocatul a  fost prins în flagrant de polițiști în timp ce folosea lunete sofisticate, cu vedere pe timp de noapte. Acest lucru este complet interzis de legea în vigoare. De asemenea, folosirea de astfel de instrumente optice este considerat braconaj.

Aceleași surse ne-au mai declarat că avocatul nu a vânat fazan, pentru că nu putea folosi armă cu lunetă și cu glonț. Ținta era ori un căprior, ori un mistreț.

Avocat celebru prins la braconaj

În urmă cu zece zile,  a existat un alt episod ciudat de braconaj. De data asta, fapta a avut loc fost pe fondul de vânătoare de la Corpadea, comuna Apahida.

Cei care cunosc informația ne-au declarat că a fost ucis un mistreț pentru care nu avea autorizație.

”Așa de bine a tras încât mistrețul a fost găsit mort, pe fondul vecin. Suntem curioși cât mai este lăsat să facă ce vrea”, ne-a declarat un alt vânător.

Pe de altă parte, revenind, vânătorii clujeni spun că soția acestuia fiind un judecător cu funcție foarte importantă în magistratura din Cluj.

Foaia Transilvană l-a contactat și pe președintele AJVPS Cluj, Marius Hossu dar acesta nu a răspuns la telefon.

De asemenea, am solicitat informații de la Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. În funcție de răspunsul primit vom reveni cu amănunte suplimentare.

Constituie infracţiune de braconaj şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani sau cu amendă de la 5.000 lei la 25.000 lei:

k) vânătoarea prin utilizarea pe timp de noapte a autovehiculelor sau a dispozitivelor care permit ochirea şi tragerea pe întuneric;

Un răspuns

  1. Avatar Dudu G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *