, ,

Avram Gal acuzat de patronul unui restaurant că nu își plătește masa

Posted by

Marele lider PSD Cluj de la Câmpia Turzii, controversatul afacerist Avram Gal, devenit vedetă pe TikTok și proprietarul unui restaurant de lux din Cluj-Napoca pe care îl promovează agresiv drept cel mai scump din România, a fost taxat și pus la respect de proprietarul unui alt restaurant.

În timp ce pozează pe rețelele sociale că este un potent om de afaceri și milionar, realitatea este alta, iar aparențele înșeală mereu. Politicianul a venit la un restaurant pescăresc de pe litoralul românesc sub pretextul de a testa mâncarea, însă acesta nu a vrut să plătească și a vrut să mănânce gratis contra reclamă pe TikTok, însă a fost refuzat elegant de proprietarul localului.

Gal a făcut un videoclip de laudă despre restaurantul respectiv, dar după ce a fost pus la plată și nu i s-a acceptat „oferta” de vedetă, acesta a revenit cu un alt clip în care susține că mâncarea e proastă și nu recomnandă oamenilor să vină aici.

„Dragilor, am venit și am comandat un calcan, bătaie de joc, trei bucăți de calcan la șase persoane și costă cât zece. Să-i ieie gara, doamne ajută. Feriți pescărescu”, a fost mesajul lui Gal după nu a fost lăsat să mănânce pe gratis. 

„Prima dată l-a pus pe ăsta și mi-a cerut să nu plătească nota că îmi face reclamă. L-am refuzat și pe urmă l-a pus pe ăsta cu calcanul. Țăran”, a fost replica patronului restaurantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *