,

Băltărețu cinci la sută, de la USR Cluj, a demisionat. Și-a compromis și cariera de deputat

Posted by

USR Cluj în ultimii ani a părut un partid de talibani fundamentaliști, incapabil să înțeleagă nevoile electoratului clujean. Băltărețu cinci la sută, de la USR Cluj, a demisionat.

Cu mici excepții, cum ar fi Alexandra Oană, consilier județean la Consiliul Județean Cluj, restul liderilor nu au fost în stare să  priceapă cum merg lucrurile.

Viorel Băltărețu de la USR a luat cinci la sută
Băltărețu cinci la sută, de la USR Cluj, a demisionat.

Din acest noian de lucruri negândite, s-a născut ideea cu Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj Napoca.

Alegerea a fost una cum nu se poate mai neinspirată. Astfel, la alegerile de duminică, Băltărețu, om de afaceri, cu o avere considerabilă, a fost votat de 5.85 la sută din clujenii cu drept de vot. Procentul este unul incredibil de mic, și arată că Băltărețu nu a putut ajunge la clujeni cu mesajul său.

A demisionat din funcție

La două zile de la alegeri, Băltărețu a demisionat. El a scris că  mai are de învățat, deși nu pricepe un singur lucru: cariera lui politică la nivel mare s-a încheiat. Poate rămâne membru simplu în USR, lipitor de afișe, și cam atât.

Băltărețu a obținut cinci procente

Forța lui politică s-a văzut la alegerile locale de duminică, 9 iunie.

”Rezultatul alegerilor la Primărie nu a fost unul bun și mi-l asum în întregime. Am făcut o campanie corectă, o campanie concentrată pe soluții. Mai am de învățat, fără îndoială. E o lecție dură, din care voi învăța. Ca atare, îmi dau demisia din poziția de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca. Pe de altă parte, mă bucur că eforturile tuturor celor implicați în campanie au dat roade bune în Consiliul Local Cluj-Napoca. USR a obținut rezultate mai bune decât în mandatul anterior. Colegii noștri vor continua să muncească la fel ca până acum. Oamenii ăștia buni au reușit, din opoziție, să propună proiecte cerute de clujeni, unele fiind deja demarate. Am mare încredere că vor avea rezultate bune și de aici înainte”, a scris Băltărețu.

Acesta a mai afirmat că își va continua mandatul de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *