Banca Transilvania pusă la punct de un român curajos! ”Aveți niște proceduri tâmpite”

Posted by

Povestea care s-a viralizat pe facebook având mii de share-uri a pornit de la Alin Goga, fost director al Direcției Judirice din cadrul CNAIR.

Goga a declarat pentru foaiatransilvană.ro că a vrut să își scoată o parte din bani dar că s-a izbit de refuzul celor de la Banca Transilvania, care doreau să afle ce va face cu acei bani. ”Am avut o sumă de bani adunată în decursul timpului. Mi-au zis să dau declarație ce vreau sa fac cu banii. Am scris hârtia respectivă și am trimis-o după care am pus-o și pe facebook. În cinci minute, pe urmă m-au sunat să mă duc că îmi dau banii. Deci, decizia lor a fost una abuzivă, să mai justifice niște bani și niște hârtii plimbate. Banca a acționat chiar abuziv, având în vedere că sursa banilor era licită, demonstrată, fiind evident că e o chestie formală să îl întrebi pe un răufăcător dacă vrea să folosească banii în scopuri ilicite… Ăla o fi idiot”, a spus Goga.

Declarația trimisă de Goga a fost retrimisă prin mail, unui alt șef din Banca Transilvania, cu un scurt comentariu. “Uite declaratie ce a dat unu cand i-am spus că trebuie să spună ce ce face cu 85000 euro”.

Mesajul scris de Goga îl puteți citi mai jos, din care spilcuim: ”Am auzit că au și niște prăjituri bune cu marijuana, pe care v-aș sugera să le încercați și vor, că poate vă treziți și nu mai impuneți oamenilor să dea declarații tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personal”.

”Subsemnatul Goga Alin client al BT dau prezenta declarație forțat de BT în baza unor norme interne care nu imi sunt opozabile pentru a justifica ce fac eu cu banii mei.
Pentru acest motiv dau următoarea declarație.
Ținând cont că este vara și este perioada concediilor fiind și după perioada de carantină, îmi doresc foarte mult să mă distrez motiv pentru care voi călători în Olanda unde prostituția este legală să f..t niște prostituate.
Probabil că până în Olanda voi face același lucru și în Austria și Germania.
Apoi tot în Olanda drogurile fiind legale doresc să consum marijuana, hașiș, și aș încerca și niște ciuperci.
În Olanda am auzit că au niște prăjituri bune cu marijuana pe care v-aș sugera să le consumați și voi poate vă treziți și nu mai puneti oamenii să dea declarații tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii personali.
Bineînțeles dacă nu am hârtie igienică și tot am atâția bani, probabil îmi voi face damblaua și mă voi șterge la c.r că bogătașii cu câteva sute de euro.
Restul banilor sunt pentru a-mi împrumuta prietenii și a face cheltuieli inutile, că ulterior să regret banii”.

 

Un răspuns

  1. Avatar holmes
    holmes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *