Bărbat arestat după ce a închiriat o cabană fictivă la Beliș unei familii cu 4000 lei

Posted by

O familie din București a dorit să își petreacă Crăciunul în inima munților Apuseni, în localitatea clujeană Beliș, și a găsit o cabană de închiriat. Aceștia au luat legătura cu cel care a publicat anunțul și s-au înțeles la suma de 4000 de lei pentru închirierea cabanei, dar, surpriză!, oferta a fost fictivă, iar familia a rămas și cu buza umflată și cu banii dați.

În urma acestei acțiuni, bărbatul din Câmpeni care a păcălit familia cu cabana fictivă din Beliș a fost arestat pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„La data de 30 ianuarie 2023, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat două percheziţii, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi una la sediul unei societăţi comerciale administrată de acesta”, a anuntat IPJ Alba.

Totul s-a întâmplat în luna decembrie 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunţ mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliş, judeţul Cluj. Bărbatul ar fi încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei, de la două persoane din municipiul Bucureşti, cu titlu de avans, fără ca ulterior să pună la dispoziţia acestora serviciile promise.

În urma perchezițiilor desfășurate, poliţiştii au ridicat documente şi dispozitive electronice. Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *