Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Bărbat de 38 de ani din Florești, dat dispărut de două zile! A plecat cu bicicleta la plimbare și nu a mai revenit. L-ați văzut?

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Florești este dat dispărut de două zile, după ce a plecat de acasă cu bicicleta la plimbare până la VIVO! Cluj-Napoca și nu a mai revenit acasă.

Familia și apropiații îl caută cu disperare, apelând la ajutorul poliției.

Bărbatul și-a abandonat bicicleta la centrul comercial VIVO!, de unde a luat un taxi spre autogara Fany, însă nu se știe unde a ajuns. Acesta și-a lăsat telefonul acasă, dar apropiații susțin că ar avea suficienți bani la el pe carduri.

„La data de 11 septembrie a.c, în jurul orei 01.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată despre faptul că MADARAS LASZLO, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Florești a plecat la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.00 de la domiciliul, menționând că se va plimba cu bicicleta, fără a preciza traseul pe care avea să-l urmeze. Nu a revenit până în prezent la domiciliu.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.75 m, greutate – 80 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten cu calviție în partea din față.

La momentul plecării acesta era îmbrăcată tricou alb cu dungi gri în zona pieptului, pantaloni lungi de culoare neagră, șapcă de culoare gri/culoare închisă, purtând încălțăminte sport gri”, a anuntat IPJ Cluj.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

1 Comment

1 Comment

  1. Norbert

    15 septembrie 2023 at 11:50 am

    A fost găsit slavă Domnului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...