Bărbat de 89 de ani din Dej tâlhărit și deposedat de 5000 lei. Agresorul a fost prins și arestat

Posted by

Un agresor în vârstă de 39 de ani din județul Mureș a fost prins și arestat de către polițiști, după ce a tâlhărit un pensionar în vârstă de 89 de ani din Dej, căruia i-a furat suma de 5000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat ulterior în proporție de 85%.

„La data de 21 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 16 august a.c., în jurul orei 21.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o persoană mai în vârstă, de sex masculin, se află căzută pe o stradă din municipiu și este posibil ca aceasta să fi fost agresată și deposedată de bunuri.

În baza celor sesizate, polițiștii au demarat de îndată cercetări, identificând  victima, respectiv un bărbat, în vârstă de 89 de ani, din municipiul Dej, care a fost transportat la spital de către un echipaj medical. S-a stabilit că bărbatul a fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de suma de 5.000 de lei.

În continuare, polițiștii de investigații criminale au efectuat activități operative pentru depistarea autorului și tragerea la răspundere a acestuia. Astfel, în urma informațiilor obținute, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Mureș.

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85%.

La data de 21 august a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, ulterior bărbatul fiind prezentat magistraților Judecătoriei Dej, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *