Bărbat prins de polițiștii din Cluj după ce a furat o bicicletă de pe o mașină. Tot prejudiciul a fost recuperat

Posted by

Un hoț ghinionist în vârstă de 54 de ani a fost prins și reținut de polițiștii clujeni după ce a furat o bicicletă care era montată pe o mașină, iar bărbatul nu a observat camera de supraveghere care era fix pe direcția unde el operase.

Prejudiciul în valoare de 2000 lei a fost recuperat integral, iar bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

„La data de 9 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea unui bărbat de 54 de ani, din județul Cluj.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în contextul sustragerii unei biciclete, la data de 7 septembrie a.c, montată pe plafonul unui autoturism parcat în municipiul Cluj-Napoca.

În urma investigațiilor și probatoriului administrat, cu sprijinul polițiștilor

Compartimentului Siguranță Publică și Patrulare, în cursul dimineții de azi, 9 septembrie a.c, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar față de acesta, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței în vederea luării unei noi măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

În cauză sunt efectuate în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat”, informează IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *