Bărbați din Huedin reținuți pentru furt de cupru din linia ferată

Posted by

Bărbați din Huedin reținuți pentru furt. Cei patru bărbați au fost prinși la furat de cabluri de cupru din calea ferată.

Bărbați din Huedin reținuți pentru furt
Bărbați din Huedin reținuți pentru furt

La furat de cupru de pe linia ferată

„La data de 17 martie a.c. polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, din Huedin, cercetați sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în cursul serii de 16 martie a.c., cei 4 bărbați, alături de 2 minori, de 15 și 16 ani, au fost depistați în flagrant de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin în timp ce sustrăgeau cablu din cupru de la infrastructura căii ferate, de pe relația Huedin – Poieni.

Asupra acestora a fost descoperit 30 de metri liniari de cablu din cupru, aparținând C.F.R., pe care polițiștii l-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în baza materialului probator administrat, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 4 bărbați, pe numele cărora a fost dispusă ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *