Bărbatul care și-a ucis copilul de 8 ani a fost arestat! Între timp apar noi dovezi despre incompetența polițiștilor

Posted by

Un judecător de la Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a lui Takacs Gyorgy, internat la Clinica Chirurgie 1, acuzat de uciderea fiului său în vârstă de opt ani.

Bărbatul este acuzat că și-a înjunghiat copilul în inimă, într-un acces de gelozie și furie, după care s-a plimbat timp de două zile cu cadavrul acestuia prin zona localității Lita de Jos, județul Cluj.

Între timp apar noi și noi dovezi despre incompetența polițiștilor care au acționat în acest caz. De exemplu, susțin surse autorizate de la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj s-a dispus doar căutarea mașinii tatălui, prin intermediul patrulelor comunale. Cu alte cuvinte, polițiștii de la mai multe posturi de poliție au fost instruiți cu privire la căutarea mașinii lui Takacs Gyorgy, doar prin mijloace convenționale. Timp de două zile, patrulele poliției au căutat în zona Lita-Petreștii de Jos, și nu au căutat acolo unde existau informații certe că mașina criminalului a fost observată, și anume satul Lita de Jos.

Pe harta prezentată mai sus, cu albastru este zona unde au căutat polițiștii clujeni iar cu roșu este zona unde era de fapt Takacs Gyorgy.

De la Judecătoria Cluj Napoca, judecătorul Raul Focșanu a refuzat să ne comunice dacă a fost emis un mandat de localizare a semnalului telefonului tatălui criminal, semn că acest document nu a fost emis.

Codul Penal permite procurorului de serviciu să emită mandat de localizare provizoriu, pentru 48 de ore, după care acest document trebuie confirmat de judecător, ceea ce nu s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *