,

Bătaia de joc marca Wizz Air continuă la adresa călătorilor. A fost anulat zborul Cluj – Lyon și retur

Posted by

În ultimele luni, compania aeriană Wizz Air și-a bătut joc de vacanțele multor români, având numeroase probleme la zborurile din România, care au avut întârzieri mari, curse anulate fără explicații, călători abandonați prin aeroporturi și vânzarea de mai multe bilete decât locuri în avion.

Sâmbătă, 5 august, un nou episod nefericit pentru călători a avut loc, iar Wizz Air a fost reclamată de România, prin Ministerul Transporturilor, la Agenţia Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei, respectiv la instituţia care a oferit licenţa companiei aeriene. 

„Am cerut de urgenţă conducerii Wizz Air un plan de măsuri concrete prin care să reducă numărul de curse anulate din motive tehnice”, a notat Mîndrescu.

Însă în ziua în care secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Bogdan Mândrescu, făcea acest anunț, compania maghiară Wizz Air a lăsat sute de români pe aeroport, potrivit stiridiaspora.ro.

Cursele au fost anulate în timpul festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca, iar clienții Wizz Air au fost păcăliți. Este vorba despre cursa Cluj-Lyon (decolare la ora 18:25) și Lyon-Cluj (aterizare ora 0:10) care a fost anulat.

Astfel, sute de pasageri au rămas cu „ochii-n soare” atât pe Aeroportul Internațional din Cluj, cât și pe Aeroportul francez din Lyon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *