,

Bătaie de joc pe banii publici. O stradă importantă din Cluj Napoca este reasfaltată după doar două luni

Posted by

A fost frezat asfaltul proaspăt turnat pe Bulevardul 1 Decembrie 1989, din Cluj Napoca, și urmează să se toarne un altul.

Clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu și în zona de case din jurul Hotelului Napoca, susțin că acum două luni s-au finalizat lucrările de asfaltare la această stradă.

Acum, ea este spartă din nou, fiind exemplu de risipă a banilor publici.

Bulevardul 1 decembrie 1989
Bulevardul 1 Decembrie 1989

”Așa arată iarăși Bulevardul 1 Decembrie 1918! Cu ultimul strat de asfalt ras. După ce acum două luni s-a turnat și era finalizat in totalitate! Se asfaltează străzi din două în două luni. Așa se risipesc fondurile administrației publice! Nu a fost mulțumit “BoloBoc”cu inclinația … Sfidare pe față, cu nerușinare”, a scris Tamash Toth.

Strada spartă după ce a fost asfaltată

Lucrările din zona râului Someș, din cartierul Grigorescu par că sunt desprinse din ”Meșterul Manole”. Nu este prima oară, când în zona respectivă, muncitorii au refăcut lucrările execuate cu puțin timp înaine.

Clujenii îi spun mai nou, în comentariile pe rețelele de socializare, primarului Clujului, ”Betonică”, după ce a umplut orașul și parcurile cu dale de granit dar și cu o mare cantitate de betoane, spre nemulțumirea oamenilor.

Despre lucrările de pe Bulvardul 1 Decembrie 1989, din Cluj Napoca, clujenii spun că erau de proastă calitate.

”A circulat cineva pe acolo înainte să îl radă? Era mai vălurit că apa mării! Dacă îl lăsa așa, săreati că cum e posibil sa avem așa calitate, că îl repară pe banii constructorului nu-i bine! O nație de nemulțumiți! Daca muta un copac nu-i bine, dacă stă cioara în el nu-i bine, dacă pune anticiori nu-i bine”, a scris Bogdan Hădărău.

Un alt comentator a scris că 70 la sută dintre copacii nou plantați în Cluj Napoca s-au uscat deja.

”Dacă face ceva nu înseamnă că și face bine. 70% din arbori plantați sunt uscați în Cluj. Votați-l pe betonică în continuare că face ceva”, a scris Adrian Răzvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *