Acasă EVENIMENTE Bătaie groaznică în fața celui mai cunoscut club din Cluj Napoca. Poliția...

Bătaie groaznică în fața celui mai cunoscut club din Cluj Napoca. Poliția a fost absentă. S-au bătut care pe care. VIDEO

1

O bătaie generală a avut loc noaptea trecută în fața clubului After Eight din Cluj Napoca. Imaginile surprinse la fața locului arată niște petrecăreți care se bat și niște oameni de ordine care par depășiți de situație.

În bataia de stradă se pot vedea și femei care îi atacă pe oamenii de ordine.

Cât despre polițiști aceștia au lipsit cu desăvârșire. Martorii spun că bătăușii au făcut și o gălăgie foarte mare.

Scandal in centru la 5 dimineața. S-au bătut după club”, ne-a declarat unul dintre martori.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 04.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la o stare conflictuală, desfășurată pe strada Brassai Samuel, în proximitatea unui local public.

La locația indicată au fost identificate persoane implicate, iar din declarațiile acestora a reieșit faptul că scandalul a fost unul spontan, mai multe persoane agresându-se fizic reciproc.

La scurt timp de la sesizare, un echipaj de poliție care se afla în dispozitivul de menținere a ordinii și liniștii publice a identificat una dintre persoanele implicate în agresiune.

Investigațiile efectuate au condus la identificarea și audierea, până în acest moment a 9 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 38 de ani, de cetățenie franceză, care au refuzat formularea unor plângeri penale, polițiștii demarând cercetări din oficiu sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

1 COMENTARIU

  1. Cu plăcere pentru imagini, Manu, un accept n-ar fi stricat, chiar daca storurile erau Public 🙂
    Deh, vorba aia, eu am lucrat la Foaia cu mult înainte voastră 😏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.