Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Bătaie într-o sală de păcănele. Clădirea aparține unui preot ortodox. VIDEO!

Mai mulți tineri din satul Băbeni s-au luat la bătaie într-o sală de jocuri de noroc, care funcționează pe raza localității.

Pe imagini se vede faptul că toți cei prezenți s-au încăierat, de la un aparat de păcănele, la care nu juca nimeni.

Poliția va ancheta evenimentele violente care au avut loc la Băbeni.

Poliția va ancheta evenimentele violente care au avut loc la Băbeni.

Un tânăr a sărit la bătaie, agrenându-i și pe ceilalți. Poliția a intervenit la fața locului și a aplanat conflictul.

Primarul Ștefan Bogdan a făcut multe declarații contradictorii. Bă că nu știe de eveniment, bă că a auzit dar nu e treaba lui, ci treaba Poliției.

Deși locuitorii din Băbeni susțin că localul este patronat de preotul ordotox Emil Rădulescu, primarul susține că nu știe este patronul.

Preotul a venit cu explicațiile necesare

În urma publicării acestui articol, Cristina Rădulescu, fiica preotului Emil Rădulescu, ne-a declarat că sala de jocuri de noroc nu este administrată de tatăl ei.
 
Preotul Emil Rădulescu deține imobilul în care funcționează respectivele activități economice, dar nu este proprietarul sau operatorul activităților menționate.
 
În calitate de locator, nu are obligația legală de a verifica sau supraveghea activitățile locatarilor în cadrul imobilului închiriat, cât timp aceasta este una care funcționează în legalitate.
 
Activitatea pe care o desfășoară este una legală în România și societatea care desfășoară această activitate deține toate autorizațiile și documentele necesare pentru desfășurarea ei.
 
”Imobilul a fost închiriat de-a lungul a 20 de ani și locatarii au avut diverse obiecte de activitate: magazin mixt, magazin second-hand, curățătorie chimică. Niciuna dintre activitățile economice nu a fost supravegheată și nu a avut legătură cu proprietarul imobilului, în speță Emil Rădulescu”, ne-a declarat Andreea Rădulescu.
 
Incidentul care face referire la bătaia din sala de jocuri noroc, păcănele, este considerat drept ”regretabil”.
 
Cu referire la infracțiunile de loviri și alte violențe, polițiștii au deschis un dosar penal în baza căruia vor ancheta evenimentele petrecute în sala de jocuri de noroc.

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un șofer de camion a povestit că a fost oprit în trafic de polițiștii germani, de la autostrăzi, care i-au aplicat o amendă uriașă....

EVENIMENTE

În cursul zilei de duminică, pe raza localității Florești, județul Cluj, pe strada Eroilor, un copil de nouă ani a fost susprins și accidentat...

EVENIMENTE

Vineri seara, o ploaie torențială puternică s-a abătut asupra municipiului Cluj Napoca. Sistemul de canalizare a cedat în aproape tot orașul, și a refulat...