,

Bătălia pentru Ciurila. Fotoliul de primar al liberalului Cristinel Popa tremură. I-a retras contracandidatului său Sergiu Sotelecan titlul de Cetățean de Onoare al comunei: „Ați demonstrat cât sunteți de slab”

Posted by

Fotoliul de primar al liberalului Cristinel Popa scârțâie tot mai tare după ce un localnic, Sergiu Setelecan, extrem de apreciat în comunitate, și-a anunțat candidatura din partea PSD la Primăria comunei Ciurila.

Sotelecan a realizat un live pe pagina sa personală de Facebook în care a anunțat că liberalul Cristinel Popa i-a retras titlul de cetățean de onoare al comunei.

„Dragii mei, a venit poștășița și mi-a adus un plic în care stimabilul domn primar al comunei Ciurila mă anunța că mi-o ridicat diploma de cetățean de onoare al comunei. Și pentru asta trebuie să îl felicit, dumneavoastră trebuie să fiți deosebit de fericit că răul o fost lovit de la rădăcină, problemele comunei s-o rezolvat cu totul, Sotelecan nu mai are diplomă de cetățean de onoare și de aici toate lucrurile vor intra la normal.

De aici înainte suntem pe același picior, dacă cumva până acum ți-ai făcut impresia că eu am ceva în plus față de dumneata că am avut diplompa de cetățean de onoare și nu ți se părea că am un atuu împotriva dumitale, de aici scumpul să fi fericit, pentru o zi două, când o să îți dai seama că știrile astea false pe care le faci dumneata, la fel de bine știi și dumneata că o diplomă de cetățean de onoare nu se poate înlătura cu votul câtorva consilieri, e un act cât se poate de legal și doar o instanță poate să delibereze clar și concins dacă faptele mele de denigrare împotriva comunei or fost de așa măsură cum mi-ai scris dumneata mie”, a anunțat candidatul PSD la Primăria Ciurila.

Sotelecan i-a declarat primarului că este un om fără caracter, iar prin acest gest de a-i retrage titlul de cetățean de onoare a demonstrat cât e de slab. Acesta a susținut că era de cuvință să-l fi invitat și pe el la judecata de la primărie.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *