,

Bătrânul care și-a ucis concubina a fost arestat. Mobilul crimei: gelozia

Posted by

În cursul zilei de sâmbătă, Tribunalul Cluj a emis un mandat de arestare pe numele unui bărbat de 74 de ani, acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Octavian Florin Sabău a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Tribunalul Cluj, și este valabil până pe data de i octombrie 2023.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului SFO, cercetat sub aspectul infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2023 până la data de 01.10.2023, inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Și-a ucis concubina

În cursul zilei de vineri, Sabău a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit iubita într-o baltă de sânge.

La fața locului a ajuns o echipă complexă formată din procuror criminalist și polițiști de la Poliția Judiciară din cadrul IPJ Cluj.

Infractiunea s-a podus pe strada Rodnei, din Cluj Napoca
Infractiunea s-a podus pe strada Rodnei, din Cluj Napoca

Din primele informații, Sabău a fost gelos pe iubita lui, deoarece aceasta avea o a doua relație cu un alt pensionar.

Cei doi consumau în mod frecvent alcool și existau conflicte între ei.

”În acest context s-a întocmit o echipa complexă, formată din polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, care au procedat la efectuarea cercetării la fața locului. În prezent se desfășoară activități de cercetare pentru a se stabili circumstanțele în care a survenit decesul persoanei”, arată IPJ Cluj.

Procurorul de caz nu a avut suficiente probe la începutul anchetei. Autopsia efectuată la Instititul de Medicină Legală Cluj a indicat faptul că victima a murit din cauza unei dilacerări cerebrale suferite ca urmare a unui contact cu un suprafață dură.

Ulterior, anchetatorul a stabilit că Sabău a lovit-o pe femeie de mai multe ori cu pumnii și palmele în zona feței, iar în cădere aceasta s-a lovit puternic la cap.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *