Biciclist găsit mort pe marginea unui drum din comuna Moldovenești. Poliția a demarat o anchetă

Posted by

Un biciclist a fost găsit mort pe marginea unui drum din satul clujean Bădeni, comuna Moldovenești, județul Cluj, iar poliția a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 19.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați despre faptul că, pe un drum din localitatea Bădeni, ar fi fost găsit un biciclist căzut pe partea carosabilă, aflat în stare de inconștiență.

„Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din aceeași comună, care, din nefericire, a fost declarat decedat de către echipajul medical prezent la fața locului.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care ar fi putut surveni decesul acestuia„, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit unui martor, se pare că accidentul ar fi avut loc în satul Bădeni, comuna Moldovenești, județul Cluj, lângă canalul de la Frankische.

Acesta ar fi văzut cum se încerca resuscitarea unei persoane, însă nu de către autorități, deoarece acestea nu erau încă sosite la locul faptei, potrivit turdanews.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *