Biciclistul care a lovit o fetiță de opt ani s-a prezentat singur la Poliție! A avut mustrări de conștiință

Posted by

Biciclistul care în cursul zilei de luni a lovit o fetiță de opt ani, după care a plecat de la locul accidentului, s-a predat marți la Secția 2 de Poliție Cluj Napoca.

”În cursul dimineții, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-a prezentat la Secția 2 Poliție Cluj-Napoca, unde a informat polițiștii despre faptul că, el este cel care la data de 29 iunie, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca a accidentat o minora de 8 ani, urmând a fi luate masuri conform stării de fapt”, susține IPJ Cluj.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

În cursul zilei de luni, Poliția Cluj a difuzat imagini cu bărbatul care a lovit fetițe, care au fost surprinse de mai multe camere de luat vederi, pe traseul strada 21 Decembrie, cartierul Mărăști.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție a Județului Cluj spun că, dacă nu s-ar fi predat, bărbatul ar fi fost identificat cu softul special care se află la Serviciul Criminalistic. Cu ajutorul acestui soft de recunoaștere facială, imaginea persoanei surprinse pe imagini este comparată cu cele din baza de date de la Serviciul de Evidență a Populației. Astfel, cercul suspecților se restrânge foarte mult, posibilitatea identificării vinovatului, fiind aproape de 100 la sută. Softul Poliției Cluj este capabil să identifice identitatea unor persoane, chiar dacă fapta a fost comisă pe timp de noapte.

Pe facebook, contul Info Trafic jud. Cluj s-a implicat activ și a cerut clujenilor dacă știu identitatea bărbatului să sune de urgență la 112. ”Azi la 13.32 a surprins și accidentat o fetiță de opt ani pe strada 21 Decembrie în zona pieței Mărăști pe trotuar după care a părăsit locul accidentului. S-a deplasat pe următorul traseu Strada 21 Decembrie strada Aurel Vlaicu spre cartierul Între Lacuri. Semnalmente început de chelie tuns scurt pe margini ,ochelari , barbă tricou alb pantaloni închiși de culoare trei sfert bicicletă închisă la culoare posibil albastru frâne pe disc. Dacă cineva are detalii este rugat să apeleze nr de urgenta 112”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *