Bilantul elevilor infectați cu coronavirus crește îngrijorător! Toată lumea este în alertă!

Posted by

Dacă miercuri, numărul elevilor infectați cu noul coronavirus, care frecventează cursurile școlilor din Cluj Napoca, era de 25, vineri, cifra s-a majorat semnificativ, crescând cu 30 la sută, ajungând la 32 de cazuri.

”Există 32 elevi pozitivi din 22 unități de învățământ. De asemenea, 14 cadre didactice, dintre care trei educatori de grădiniță, din 13 unități de învățământ, infectate cu noul coronavirus”, transmite Prefectura Cluj.

Miercuri, cifrele comunicate erau: ” 25 elevi pozitivi din 19 unități de învățământ din Cluj-Napoca, Turda, Dej, Gherla și comune. 12 cadre didactice pozitive din unități de învățământ din Cluj-Napoca, Dej, Huedin”, a spus prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Mai mult, trendul este unul crescător care arată că școlile din Cluj Napoca au ajuns focare active de coronavirus. Marți, 22 septembrie, au fost înregistrați pozitiv,  17 elevi de la 14 unități de învățământ, și 8 cadre didactice bolnave.

Conform regulilor, la un caz de coronavirus într-o clasă toți elevii sunt trimiși acasă timp de 14 zile și fac școală online, iar dacă sunt trei cazuri într-o unitate de învățământ cursurile se suspendă și toată școala trece în sistemul online.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *